BEST WESTERN PREMIER Hotel Astoria Zagreb
Book Now!


TripAdvisor Traveller's choice WINNER! Environment friendly hotel Komentari gostiju!

Parking free of charge!

Hotel Astoria Zagreb - Parking free of charge!

Newsletter

Prijavite se za newsletter!

Hotel Astoria Zagreb - Restoran "Ragusa"

Gosti BEST WESTERN PREMIER Hotela Astoria pozvani su na uživanje u probranoj kuhinji hotelskog restorana Ragusa.

Nenametljivo, ljubazno osoblje preporučit će neki od probranih vrhunskih specijaliteta koji će uz bogatu vinsku kartu učiniti posjet restoranu nezaboravnim iskustvom.
Svjež i hrskav kruh i peciva, voće, razne vrste mliječnih namirnica, topla jela, domaći kolači i još mnogo toga je ponuđeno na našem stolu za doručak.

Doručak se poslužuje od 06:30 do 10:30 i uključen je u sve cijene. Ne prospustite najbolji doručak u gradu, koji se sastoji od više od 100 namirnica. Doručak je odabranim namirnicama u potpunosti prilagođen i prehrambenim navikama osobama s dijabetesom ili maloj djeci. Svatko će za sebe moći odabrati ukusan doručak na prekrasno uređenim stolovima na koje je šef kuhinje dizajnerski posložio vrhunske namirnice kako bi Vam pružili savršen početak dana.

Za male posjetitelje hotela opremili smo Baby Kutak u kojem se mogu pronaći gotove kašice i ostale namirnice te smo osigurali baby stolice kako bi i naši najmlađi gosti u potpunosti mogli uživati u svome doručku.

Restoran Ragusa - Tjedni izbor mesa i ribeRestoran Ragusa - Tjedni izbor tjestenina Restoran Ragusa - Vegetarijanski meni Restoran Ragusa - etui
Book now!
Facebook
Twitter
YouTube